concreteyuma.com

concreteyuma.com

Dior Parfüm Férfi / Dior Homme Intense Férfi Parfüm, 100 Ml | Extreme Digital

Parfümök Férfi parfümök Parfümök 10 × 100 ml 45 080 Ft 200 ml 79 990 Ft 100 ml 45 080 Ft 60 ml 32 370 Ft Raktáron | 45 080, 00 Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHD13637 Mennyiség 1 Hozzáadás a kedvencekhez Express One Hungary kedd 2022. 04. 12. Személyes átvétel kedd 2022. 12.

Christian Dior férfi parfüm

A Dior Homme Sport elegáns, törhetetlen üvegbe zárva enyhén citromos, sportosabb illat, gyümölcsösebb, de mégis erősen hat az érzésekre és az érzelmekre. A különleges szórófejének köszönhetően gyorsabban nyújthat számodra lenyűgöző illatot a nap bármelyik pillanatában, mint az Intense, vagy a Homme. A A Dior Homme Cologne illata különleges, éppen olyan kristálytiszta, mint az üvege: nem hivalkodó elegáns, stílusos és egyszerű, miközben vágyik az elismerésre és mutatja magát minden helyzetben. Közvetlen illat, amely szinte minden férfi személyiségéhez csak hozzáad, és rendkívül jól áll nekik. Ismerd meg a Dior Homme, a Dior Homme Intense termékeit és engedd szabadon a segítségükkel a sármot, a férfiasságot és a hatást. Szerezd meg a Douglasból ezeket a lenyűgözően férfias illatokat.

Dior Homme Intense férfi parfüm, 100 ml | Extreme Digital

Főoldal Szépség, Egészség & Baba Dezodor, parfüm Férfi parfüm Összehasonlítás Férfi parfüm Kiszerelés: 100 ml Illat kategória: Virág, Fás -19% Típus: Eau de Toilette Kiszerelés: 50 ml Férfi parfüm spray Illat kategória: fás, virág Mennyiség: 100 ml Kiszerelés: 60 ml Felvitel típusa: Spray Alapillat: Ambroxán, Cédrus, Labdanum Illat kategória: Fougere, Orientális Kiszerelés: 75 ml Állag: Folyékony Alapillat: Fehér pézsma Illat: vaníliás

Sauvage Parfum Férfi Parfüm Edp 100ml - 424 - Christian Dior - A - F - Férfi Parfüm - a Christian

Karóra

dior parfum férfi

Dior férfi parfüm :: Árak és vásárlás | Extreme Digital

Az Ön e-mail címével soha nem élünk vissza és nem adjuk át harmadik félnek. Hasznos információk Adatvédelmi irányelvek Ingyenes személyes átvétel, kiszállítás Üzleti feltételek Szállítási lehetőségek Miért vásároljon nálunk Elérhetőségeink Tel. : +36 20 917 9657 E-mail: HASZNOS INFORMÁCIÓK Copyright © 2010–2022, minden jog fenntartva {current_title} Powered by MEGA: eShop készítés

Miért lehet más egy kép az oldalon, mint a termék képe, amit küldünk? Az oldalon található képek 99%-a egyezik az általunk küldött termék képével. Mégis előfordulhat, hogy egy-egy termék képe más, mint amit küldünk. Miért? Mert a gyártó cégek gyakran átcsomagolják a régebbi termékeiket vagy forgalomba hoznak egyszerre többféle csomagolásút is egy azon kivitelen belül. Így módosul a termék üvege és doboza. Természetesen ez illatbeli különbséget nem jelent. Igyekszünk mi is lecserélni a képeket, amint tudjuk. Hogyan fizethet nálunk? - A legelterjedtebb fizetési módszer az utánvétes fizetés. Ez azt jelenti, hogy akkor fizet, amikor átveszi a csomagot a futárszolgálat futárjától. A futárnak készpénzzel vagy bankkártyával is lehet fizetni. - Fizethet előreutalással is, például amennyiben azt szeretné, hogy a csomag átvevője ne tudja meg milyen értékűek voltak a parfümök (pl. ajándékozásnál). Ez után az Ön által választott címre küldjük a csomagot. Mit jelent az fl. oz. kifejezés a parfümökön?

dior parfüm férfi melegítő
  • Christian Dior férfi parfüm - Most akár 5% kedvezmény Christian Dior parfümökre!
  • Dior Homme Intense férfi parfüm, 100 ml | Extreme Digital
  • Dior parfüm férfi kabát
  • Dior parfüm férfi téli

Sitemap | concreteyuma.com, 2024