concreteyuma.com

concreteyuma.com

Kiszel Tunde Eletkora

Akkor még a szülei támogatásával… Forrás: Bors/HirExtra Legfrissebb hírek Legolvasottabb hírek Legfrissebb írásaink Legolvasottabb írásaink Szavazás Sztárhírek témában FOTÓTÁR Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását
  1. Kiszel Tünde Osváth Zsoltnak: Nem a pénz motivált, hogy a Tutti-Frutti műsorban szerepeljek
  2. Érdekes témát boncolgattak a villalakók: kivesézték, melyik fiúnak mekkora lehet (+18) - Blikk
  3. Kiszel Tünde büszke lányára, hogy értéket képvisel

Kiszel Tünde Osváth Zsoltnak: Nem a pénz motivált, hogy a Tutti-Frutti műsorban szerepeljek

tegnap 20:04 Kiszel Tünde nem félt mesélni magáról /Fotó: Ringier Archívum Kiszel Tünde volt Osváth Zsolt műsorának e heti vendége. Az interjúban Tünde számos titkot elárult magáról, feltárta a múltat, mesélt jövőbeli terveiről, valamint Sylvester Stalloneval töltött randevúja is szóba került. Kiszel Tünde mindig is megosztó személyiség volt, de tagadhatatlan, hogy szinte mindenki ismeri, és kevés embernek vannak közömbös érzései iránta. Tünde elmondta, hogy sugárzó személyisége már gyerekkorában is megvolt, már igazán kicsi kora óta szeretett volna kitűnni a tömegből, felhívni magára a figyelmet. Hozzátette azonban, bár a családjában mindenki rengeteget tanult, őt mindig is jobban vonzotta a média és a reflektorfény világa. Szülei pedig mindig is támogatták őt ezen az úton, és bár féltették, amikor külföldre ment egy műsor miatt, tudták, bízhatnak benne, ezért csupán annyi tanáccsal látták el őt, hogy csakis olyat vállaljon el, amely egyezik az erkölcseivel. "Semmi olyat nem vállaltam, amire most azt mondanám, nem kellett volna" - mondta.

Idén tizedik alkalommal jelenteti meg saját naptárát Kiszel Tünde. A 2011-es kalendáriumban nem mindennapi szerelésben és környezetben láthatjuk a kortalan anyukát. (Egyes pletykák szerint 1959-ben született. ) A fotókon Kiszel fekete ruhás dominaként, hatalmas dobermanokkal pózol egy elegáns fővárosi szálloda folyosóján - számolt be a Bors. Tünci elárulta, hogy a többi kép is bőven rejteget újdonságot, de ennél az egy fotónál többet nem szeretne még egyelőre nyilvánosságra hozni. Az viszont nem titok, hogy Lozsek Kitti stylist által megálmodott extrém sminkben és különleges frizurával fotózta őt Kaszás Bence fotóművész. – Tündét fotózni kemény kihívás, de jó buli is egyben. Az idei naptár elég bizarr ötleteket tartalmaz, így valószínűleg most is eléri célját, biztosra veszem, hogy ezekről a képekről is beszélni fognak – mesélt a közös munkáról a fotós. Kiszel azt is elárulta, hogy míg lányával, Donatellával készült naptárának üzenete az, hogy mennyire szeretheti egy édesanya a gyermekét, addig a tökéletes háttér előtt, szexis ruhákban pózolva teljesen mást szeretne sugallni rajongóinak.

Érdekes témát boncolgattak a villalakók: kivesézték, melyik fiúnak mekkora lehet (+18) - Blikk

– Amellett, hogy a kalendáriumom már hagyománnyá vált, és szeretnénk folytatni ezt a tradíciót, az idei falinaptár arról szól, hogy egy igazi nő mindig képes megújulni és valami különlegeset mutatni – osztotta meg hitvallását, ahogy a Bors fogalmaz, a "dekoratív médiaszemélyiség".

  • Kiszel Tünde nem kért az elvárásokból! - webbulvar.hu
  • Hírek
  • Szeritetek hány éves Kiszel Tünde? (4. oldal)
  • Kiszel Tünde eddig nem hallott titkokat árult el magáról - Blikk

Kiszel Tünde büszke lányára, hogy értéket képvisel

Kiszel nem mos fejet és műhaja van! Lapszemle: Legrosszabb rémálma vált valóra az érdi párnak, amikor két pici... Molnár Anikó fillérekért árulta ki az életét, mohácsi gyilkosság: több áldozat lehet Lapszemle: Kelemen Annácska honoráriumának tíz százalékáért, mindössze hatszáznyolcvanezer... Kiszel Tünde ámokfutást rendezett az országúton! Döbbenetes képsoroknak lehettek szemtanúi a Cool Live nézői hétfő délután.... Kiszel Tünde kiborult a Cool TV-ben Amikor azt hisszük, Kiszel Tünde már nem süllyedhet mé, akkor rendszerint... Több ezer cikk vár még rád, lapozz! 1 2 HarmoNet olvasó vagyok » Jóemberek figyelmébe jóügyeket ajánlunk » Portal Linkek: CÍMLAP HARMONET KERESÉS RSS CSATORNÁK FÓRUM Írj nekünk! A HarmoNetről: IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT MÉDIATÁMOGATÁS FELHASZNÁLÁSI FELTÉtELEK ADATVÉDELEM [... ] Bővebben! Cimkék Egészség A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft. 1999-2016 © Minden jog fenntatva HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön! x

Az egyik napilap ma azt írta, hogy Kiszel Tünde álszeretőkkel keresett pénzt,... Kiszel Tünde gyűjtést szervez az árvízkárosultaknak! A szőke sztárt nagyon megérintette az árvízhelyzet, főleg azért, mert a műkörmöse... Kiszel Tünde a jó lelkű pasikat szereti! A szőke sztárnak bár jelenleg van szerelme, szívesen mesélt a Tabu Tv-nek férfiideáljáról.... Kiszel Tünde nem érti Sarka Kata vádaskodását! Mióta Kiszel Tündét majdhogynem kipenderítették az egyik hazai magazin tavaszi... Kiszel Tünde: Megrendezték az egész botrányt! Nemrég óriási botrány kerekedett abból, hogy Kiszel Tündét és újdonsült... Kiszel Tünde megmutatta az új pasiját Egy buliban találkoztunk Kiszel Tündével, aki új párjával, Károllyal érkezett.... Kiszel Tündét nem zavarja Benkő p*naszőrös megjegyzése A minden évben újabb erotikus naptárt megjelentető híresség az internetes sztártévé... Benkő Dániel a legprovokatívabb sztár: Kiszel Tünde dús p*naszőrét emlegette! A botrányos viselkedéséről híres, néha meztelenkedő, néha feleséget kereső... Így csókolja Daróczi Claudiát, Benkő szexelt Kiszel Tündével Lapszemle: Le sem tagadhatná Liptai Claudia és Daróczi Dávid, hogy szerelmesek... Kiszel Tünde késelt a szülinapján A szőke naptárceleb bár nem árulta el, hogy mennyi idős is valójában, mégis... Elrabolt egy családot a lakásmaffia!

Sitemap | concreteyuma.com, 2024