concreteyuma.com

concreteyuma.com

Xiaomi Mi Okosóra: Xiaomi Mi Watch Lite Okosóra Fekete | Mi-Home.Hu

* A Black, Ivory és a Navy Blue karórákhoz azonos színű szíj tartozik. Az Olive és Pink szíjakat külön kell megvásárolni. * Az itt található összes töltéssel és az akkumulátor élettartamával kapcsolatos adat a Zhou Hai laboratóriumokból származik. A tényleges eredmények a szoftververzió, a környezet és az órakiadás különbségei szerint változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket. * A átlagos akkumulátorhasználatot az alábbiak szerint mértük: Az órát az alapértelmezett gyári beállításokra állítottuk be. Az alvásfigyelés, a 30 perces intervallum pulzusmérés és a non-stop lépésszámlálás engedélyezve volt. A Bluetooth minden nap 100 értesítést fogadott és jelenített meg, naponta két ébresztést állítottunk be, a zárolt kijelzőt naponta 50 alkalommal kapcsoltuk be, és az óra adatait naponta egyszer szinkronizáltuk egy telefonnal. Az óra heti 35 perces szabadtéri testmozgást is figyelt. * Az "1000+" a lehetséges kombinációk maximális számára vonatkozik, a több mint 120 személyre szabott óraszámlap, a három különböző színű óratok és szíj alapján.

Xiaomi Mi Watch okosóra bemutató - YouTube

Főoldal Telefon, Tablet, Okosóra Okosóra, karkötő, kiegészítők Okosórák Xiaomi Mi Watch Okosóra, Fekete Xiaomi Mi Watch Okosóra, Fekete Alapadatok IOS operációs rendszer Igen Android operációs rendszer Kijelző típusa AMOLED Akkumulátor kapacitás 420 mAh Szín Fekete Kijelző méret 1, 39 inch Típus: Okosóra Szín: Fekete Érzékelők: Pulzusérzékelő, gyorsulásérzékelő, giroszkóp, geomágneses érzékelő, légnyomás-érzékelő, környezeti fényérzékelő Méretek: 45. 9×53. 35×11. 8mm (a szíj és a kezelőgom kiemelkedések nélkül) Műholdas helymeghatározó rendszerek: GPS, GLONASS, Galileo, BDS Óratok: Üvegszálerősítésű poliamid Akkumulátor-kapacitás: 420mAh Kijelző: 1. 39" AMOLED kijelző Vízállóság: 5ATM Felbontás: 454×454 Működési hőmérséklet: -10°C és 45°C között Szíj anyaga: TPU Támogatott rendszerek: Android 5. 0 és iOS 10 vagy újabb Állítható hossz: 130-220mm Akku-üzemidő: Tipikus használati mód: 16 nap Hosszú akku-üzemidő mód: 22 nap Edzés mód: 50 óra Funkciók: Napi aktivitásrekord 24 órás pulzusmérés Alváskövetés Stresszfigyelés Légzésgyakorlat Véroxigénszint mérés Vitalitás szint 117 edzésmód Automatikusan észleli az edzés megkezdését Automatikusan észleli, ha abbahagyod az edzést A feltöltési idő értékelése Útvonalkövetés Elégetett kalória Mondd el a véleményed erről a termékről!

Mi Watch okosóra (Global), Black

Mi Watch Lite Okosan, fitten Beépített GPS/GLONASS Stílusos, 1, 4"-es színes kijelző 5 ATM vízállóság 120+ számlap/ emoji-támogatás Pulzusmérés / alvásfigyelés Akár 9 napos üzemidő* 1000+ egyedi kombináció Új megjelenés, amikor csak akarod A Mi Watch Lite nemcsak egy okosóra, hanem saját személyiséggel is rendelkezik. Három színben érhető el, amihez ötféle színben választhatsz szíjat, és több, mint 120 féle számlap-témával és funkcióval teheted még egyedibbé*, hogy kedved szerint váltogathasd a stílusod. 1, 4"-es TFT színes érintőképernyő Támogatja az automatikus fényerőszabályzást. Minden, amit tudni szeretnél, egy képernyőn. A beltéri és szabadtéri edzéseket egyaránt ismeri. A saját személyi edződ. 11 edzésmód 5 ATM vízállóság akár 50m-ig Akár szabadtéri, akár beltéri edzés, a Mi Watch Lite valós időben nyomon követi a mozgásodat és támogatja a konkrét edzéscélok kitűzését, hogy segítsen a jobb eredmények eléréshez. Pontos két műholdas helymeghatározó rendszer Fedezd fel a végtelent A GPS + GLONASS helymeghatározással és a többi okos érzékelővel az óra pontosan nyomon követi az útvonaladat, a sebességed, a távolságot és az elégetett kalóriát.

Okosóra - Xiaomi - PhoneCube | Mobiltelefon kiegészítők

  • Mi Watch Lite okosóra, Navy Blue
  • Xiaomi Mi Watch Lite Okosóra Fekete | Mi-Home.hu
  • XIAOMI Mi Smart Band 6 okoskarkötő (BHR4951GL) - MediaMarkt online vásárlás
  • Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek,Ingatlan,Autó,Állás,Bútor
  • Érme váltás 1 - 2 Euro Cent - - Prima change PRÍMA ÁRFOLYAMOK - Egyedi árfolyamok, rugalmas kedvezmények príma árakon - euro dollár valutaváltó legjobb pénzváltó kedvező árfolyam legjobb árak - money change
  • Üvegkorlát rögzítő elemek
  • Egy korrekt okosóra | Xiaomi Mi Watch TESZT - YouTube
  • Telex: Orbán Viktor szerint a választás Lázár János választókerületében fog eldőlni
  • Budapest városmajori szív és érgyógyászati klinika városmajor utca

Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek,Ingatlan,Autó,Állás,Bútor

Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek, Ingatlan, Autó, Állás, Bútor

Tedd egyedivé az okoskarkötőd Az alkalmazás 60+ beépített kijelző dizájnnal rendelkezik, amelyet kifejezetten a teljes képernyőre terveztek, és könnyedén olvashatóvá válnak, amikor megemeled a csuklódat. SpO₂ követés Éjjel-nappali védelem A vér oxigéntelítettsége (SpO₂) az emberi szervezet légzési ciklusának fontos élettani paramétere. Figyeld a tested változásait, mérd bárhol, bármikor! Elemezd az éjszakai alvás légzésminőségét! Aludj biztonságosan és egészségesen! Figyeld a vér éjszakai oxigéntelítettségi szintjét és elemezd az alvási légzésed minőségét, így nyomon követheted az alvásminőséged. Alvásfigyelő Segíti a pihentető éjszakai alvást A Smart Band pontosan rögzíti az alvás időtartamát, a mély alvást, a könnyű alvást és a REM-szakaszt a pulzusszám változásai alapján, és tudományos tanácsokat ad, amelyek segítenek a rendszeres alvási szokások kialakításában. 24 órás pulzusmérés Mindig szem előtt tartja az egészséged A beépített PPG bioszenzor méri a pulzusod, nyomon követi az alacsony és magas pulzusszámot edzés és pihenés közben.

Xiaomi mi watch okosóra

* Az alkalmazás felhasználói felülete változhat. A legfrissebb felületet letöltéséhez a Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite alkalmazást használd. * A készülék jelenleg csak a hosszú éjszakai alvásfigyelést támogatja, és a nappali alvás rövid alvásainak megfigyelését nem. A hosszú éjszakai alvás olyan alvásra utal, amely több, mint két órán át tart az elalvás után az éjszakai időszakban. A szokásos éjszakai időszak 21:00 és 9:00 óra között tart. Hosszú éjszakai alvásnak számít az, amely megfelel a következő feltételek egyikének: 1) Az alvás időtartama teljes egészében az éjszakai időszakon belül van; 2) Az alvás 21:00 előtt kezdődik, vagy 9:00 után fejeződik be, de az alvás időtartamának több mint 50%-a az éjszakai időszakban következett be. * A krikett mód későbbi OTA frissítéssel elérhető. * Egyedi számlap funkciók: Egyes számlapok testreszabott megjelenítési tartalmat is támogatnak, így kiválaszthatod a kedvenc, vagy leggyakrabban használt funkciók megjelenítését az órán az igényeidnek megfelelően.

xiaomi mi watch okosóra

Egy korrekt okosóra | Xiaomi Mi Watch TESZT - YouTube

Egy óra, ami egyben a saját személyi edződ is! A beltéri és szabadtéri edzéseket egyaránt ismeri. Akár szabadtéri, akár beltéri edzés, a Mi Watch Lite valós időben nyomon követi a mozgásodat és támogatja a konkrét edzéscélok kitűzését az eredmények eléréshez. Fedezd fel a végtelent A GPS + GLONASS helymeghatározással és a többi intelligens érzékelővel az óra pontosan nyomon követi az útvonaladat, a sebességed, a távolságot és az elégetett kalóriát. A pulzus bármilyen változása is mérhető, így világos képet kapsz az edzettségi állapotodól. Pulzusmérés A PPG érzékelővel az óra a nap 24 órájában pontosan érzékeli a pulzusod és értesít, ha meghaladja a normális szintet. A nyugalmi pulzusadatokat 30 napig is elmentheted, hogy a hosszú távú pulzusváltozásokat is figyelemmel kísérhesd. Alvásfigyelés Elemezd az alvásod minőségét olyan komplett alvási adatok rögzítésével, mint a mély alvás, a könnyű alvás és az alvás időtartama, hogy megfelelő alvási szokásokat alakíthass ki. Légzésfigyelés Csináld végig a vezetett légzőgyakorlatokat 1–5 percig, a meghatározott ütemben, hogy csökkentsd a stresszt bárhol, bármikor!

Sitemap | concreteyuma.com, 2024